Wij gaan lekker eten in Nijmegen!

Het is even geleden dat we eruit zijn geweest. Veel te druk om überhaupt iets te ondernemen waardoor het er nog wel eens doorheen schoot. Nu dat we lekker eten in Nijmegen willen ben ik druk aan het zoeken geweest naar een restaurant. Alleen is het niet in Nijmegen geworden waar we gaan eten maar er net buiten!

 

Doordat het hoog tijd is om iets leuks te ondernemen hebben we ervoor gekozen om te reserveren bij Bistro le Steak. Dit bedrijf is trouwens gevestigd in Berg en dal wat net buiten Nijmegen valt. Met een kleine vijf minuutjes ben je er! Zo hebben wij hier afgelopen zaterdag gegeten en dit was een avond om nooit te vergeten.

Smakelijk gegeten

Vanaf het moment dat we daar binnenkwamen tot aan het punt dat we naar huis zijn gegaan was fantastisch! Wij hadden er in de eerste instantie voor gekozen om binnen te eten, echter was het gewoonweg te lekker waardoor we ervoor hebben gekozen om buiten te gaan zitten. Dit was voor hun geen enkel probleem waardoor we buiten zijn beland! Als je lekker eten in Nijmegen wilt raad ik je echt eens aan om bij hun te reserveren! Het eten was fantastisch en hebben hier zeer zeker genoten. Hier komen we dan ook zeer zeker terug.