Ouderwets dorpje

In ons ouderwetse authentieke dorpje hechten we nog zeer veel waarde aan kwaliteit. Het eten wat we serveren is huisgemaakt en perfect van kwaliteit, een kaart met verschillende gerechten voor een lunch of diner. Maar ieder gerecht is met de grootste zorg bereid, een klant is bij ons nog een echte klant die moet worden behandeld als koning. Het A2 restaurant staat ook bekend om de gezelligheid, een kleurrijk interieur met prachtige decoratie aan de muur zorgen ervoor dat je direct een welkom gevoel krijgt.

Uitsmijter of een compleet diner

A2 restaurant

Het A2 restaurant is geschikt voor iedereen die even wat wil eten of drinken. Of dit nu een compleet diner is met voor en nagerecht of een snack om snel iets binnen te hebben. In de avond kun je ook prima gezellig aan de bar een drankje drinken om je dag af te sluiten. Waar je ook zin in hebt bij het eetcafé ben je altijd welkom, of dit nu alleen is of met een groep vrienden of familie. Gezelligheid en lekker eten is voor ons het speerpunt wat we willen  bereiken.

Werken en eten

A2 restaurant

Ben je op pad naar een zakenrelatie en wil je eerst nog even iets eten of drinken? Tijdens het eten kun je gebruik maken in ons A2 restaurant van de WIFI verbinding om nog even de laatste dingen te doen voor je een vergadering of afspraak hebt. De huisgemaakte gerechten maken het verschil, heerlijk van smaak en met de groots mogelijke zorg bereidt. Bij ons kun je betaalbaar eten en genieten van een kwalitatief prima maaltijd voor het hele gezin.