Heerlijk sushi eten in Amsterdam

Omdat wij zin hadden, mijn vriend en ik, in sushi waren wij opzoek gegaan naar een sushi restaurant bij ons in de buurt. Door bij de bekende zoekmachine sushi eten Amsterdam in te typen, kwamen wij verschillende website’s tegen van verschillende restaurants. Zo ook de website van TakeYa. Deze website heeft zijn menukaart online staan en bekeken deze grondig. Alles zag er zeer goed uit en wij besloten om niet te bestellen maar een tafel te reserveren voor twee. Gelukkig had deze onderneming nog plaats voor twee en wij maakten ons klaar voor een top avondje sushi eten in Amsterdam. 

Bij binnenkomst in het restaurant werden wij vriendelijk begroet en werden onze jassen aangenomen. Wij werden naar onze tafel gebracht en kregen de menu kaart en zij vroeg meteen of wij wat wilde drinken. Het restaurant ziet en echt heel goed en gezellig uit, jij waant je haast in Japan. Wij besloten om een groot schaap met verschillende soorten sushi te bestellen. Een vriendelijke medewerkster nam onze bestelling op.

Heerlijk gegeten en echt vers

Wij hebben heerlijk sushi gegeten in Amsterdam bij TakeYa. De bediening is erg vriendelijk en het eten is vers en dat proef je. De prijs voor de sushi valt ook mee en het is ieder cent waard. De sushi is zo lekker dat wij er al een paar keer zijn geweest en ook hebben wij sushi besteld bij dit bedrijf. Daarom raad ik ook ieder ander aan om een kijkje te nemen op de website van deze onderneming.