Ik heb zin in Sushi!

sushi

Zo nu en dan heb ik een enorme drang naar sushi, zo ook nu weer. Het is nu echt zo’n lekkere zaterdagavond waarin vaak voor de tv zit voor mijn favoriete programma’s. Zo zat ik net te kijken naar een kookprogramma waarin ze zelf sushi aan het maken waren. ik kreeg hier enorme trek van in sushi. Ik ben dus direct even achter de laptop gedoken om te zoeken in Google naar sushi bezorgen Rotterdam. Zo kwam ik uit op een bezorgservice van een japanner bij ons in de buurt. Ik heb een hele schal met sushi bij ze besteld en die komen ze als het goed is binnen nu een half uurtje bezorgen.

Wachten op mijn bestelling

Nu ik toch achter de laptop zit en ik moet wachten totdat mijn sushi is bezorgt heb ik ook mooi even de tijd om weer eens een blogje te schrijven voor op dit blog. Sushi is een van mijn lievelings-eten en maak ik regelmatig zelf als ik hier zin in heb. aangezien ik niks in huis heb om sushi mee te maken en de winkels dicht zijn heb ik voor de eerste keer sushi besteld in Rotterdam. Ik ben benieuwd hoe de sushi gaat smaken zo meteen.

Mijn sushi is er!

Mijn sushi is inmiddels bezorgt door de japanner en het ziet er herlijk uit. Het is een mooie schaal met verschillende soorten sushi met waaronder zalm, forel en tonijn. ik ga niet langer wachten met eten dus ga hierbij ook afronden. Hieronder een aantal foto’s van de sushi die ik net bezorgt heb gekregen.

download

sushi