Suit up Now

thumbs_corporate-fashion-euromastDe formele bedrijfskleding van Suit up Now

Heb je een chique restaurant, een sterrenhotel of ben je eigenaar van een spa waar je medewerkers er altijd onberispelijk uit moeten zien? Kies dan voor de formele bedrijfskleding van Suit up Now en je medewerkers zien er altijd netjes en representatief uit. Meer over de formele bedrijfskleding van deze aanbieder, lees je op deze pagina.

thumbs_horeca-bedrijfskleding (1)Formele bedrijfskleding: wat is het en voor wie is het?

Formele bedrijfskleding onderscheidt zich van standaard bedrijfskleding door de formele, nette uitstraling van de bedrijfskleding. Zo is formele bedrijfskleding eerder te vergelijken met een kostuum, dan met comfortabele bedrijfskleding die je vaak in standaard restaurants, cafés en hotels ziet. Dit maakt formele bedrijfskleding voornamelijk geschikt voor medewerkers van chique restaurants, dure hotels met een nette uitstraling en spa’s in hogere segmenten. Vind je het belangrijk dat je medewerkers er representatief, netjes en onberispelijk uit zien, dan kun je formele bedrijfskleding bestellen.

Formele schoenen maken de outfit af

thumbs_corporate-fashion-bar (2)Naast formele bedrijfskleding, kan Suit up Now ook formele schoenen leveren. Deze schoenen bestel je om de formele outfit van je medewerkers helemaal af te maken, zodat je medewerkers er van top tot teen representatief uit zien. Niets is zo onaantrekkelijk als een net pak met sportschoenen eronder, dus zorg ervoor dat de outfit van je medewerkers altijd van top tot teen gestyled is. En omdat zowel de bedrijfskleding als de schoenen in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn, kan iedereen de geschikte formele bedrijfskleding en formele schoenen vinden.