Ingevroren fruit is een goede optie

ph ph1Een goede optie voor iedereen is het aanschaffen van Ingevroren fruit, hier ben ik een tijdje geleden achter gekomen toen ik een van mijn vrienden heb geholpen met het opstarten van zijn horeca bedrijf. Dit is een restaurant en aangezien ik redelijk wat ervaring heb in die sector heb ik zijn vraag om hem te helpen met het opstarten geaccepteerd, een van de dingen waar we al snel tegen aan liepen was het uiterlijk van het fruit. Het was erg belangrijk dat hij kwalitatief hoogstaand eten aan de gasten serveerde en het uiterlijk hoort daar dan natuurlijk ook bij, een van de problemen was dat het fruit wat we serveerde oud werd en daarom werd het dus minder mooi, het begon bijvoorbeeld zwarte plekjes te vertonen.

Gelukkig was er een oplossing

De oplossing voor ons probleem was ingevroren fruit, dit blijft heel erg lang goed waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken dat het minder mooi wordt, het blijft

ph2.jp

namelijk in zijn mooiste staat. Het verliest zijn smaak niet en daardoor is het dus eigenlijk de perfecte oplossing. Ook voor tropische fruiten die vanuit het buitenland ingevlogen worden of verscheept is het de beste oplossing, zo blijft het ook tijdens de lange reis erg vers en dus perfect voor de horeca of zelfs het gemiddelde huishouden.