Fruitzaamgifts voor een persoonlijke boodschap

In deze coronatijd is de behoefte des te groter om iemand via Fruitzaamgifts een hart onder de riem te steken. Of dat nu gaat om iemand beterschap te wensen, een complimentje te geven voor de inzet, een bedankje te sturen, iemand sterkte te wensen, te feliciteren met een geboorte of gewoon om iets liefs te laten horen. Bij Fruitzaamgifts kan het allemaal. Het leuke is dat je bij Fruitzaamgifts een persoonlijke touch aan je cadeau kunt geven. Dat kan via de webshop. Je hoeft dus zelf de deur niet uit en loopt niet het risico om ziek te worden.

Stap voor stap bestellen

Je kunt bij Fruitzaamgifts een persoonlijke boodschap samenstellen en er jouw eigen draai aan geven. Dat gaat op een gestructureerde manier en het is bovendien heel gemakkelijk. De eerste stap is dat je naar de website van Fruitzaamgifts gaat. Kies vervolgens de categorie gifts die jouw voorkeur heeft. Je hebt de keuze uit fruitmanden, ballonnen, bloemen, cadeaus voor baby & kids, beauty & ontspanning, chocolade, thee en gepersonaliseerde cadeaus. In die laatste categorie kun je je cadeau helemaal zelf samenstellen. Na het uitzoeken van een soort cadeau stel je het zelf samen, je voegt een persoonlijke boodschap toe en je voltooit de bestelling.

Persoonlijke touch kenmerk van Fruitzaamgifts

Het belangrijkste bij de cadeaus die je via Fruitzaamgifts verstuurt is de aandacht voor de persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen of je een kaartje of ballonnen met een berichtje bij het cadeau wilt voegen. Je kunt ook een selfie maken en naar de website opsturen om bij het cadeau te voegen. Alles is er op gericht om de ontvanger het gevoel te geven dat dit cadeau echt voor hem bedoeld is. Het moet ook volstrekt duidelijk zijn van wie het cadeau afkomstig is.