Ook zalm en kabeljauw online te bestellen

Wist jij dat het mogelijk is om zalm en kabeljauw online te bestellen? Heerlijke vis welke geregeld gegeten mag én kan worden! Door naar de viswinkel toe te gaan en daar de vis te kopen is mogelijk. Echter is het erg prettig om te weten dat vis eenvoudig via het internet te bestellen is!

Voordeelpakket?

Op de website van Myseafood.nl is het tevens mogelijk om te kiezen voor een voordeelpakket. Deze is voorzien van drie verschillende soorten vis voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Uiteraard zijn er diverse pakketten te vinden waaruit je kunt kiezen. Ik raad je dan ook aan om eens in het assortiment van Myseafood.nl te kijken.

Levering eenvoudig?

Wanneer jij ervoor kiest om hier een bestelling te plaatsen ben jij verzekerd van prachtige stukken vis. Of dat je nou kiest voor zalm en kabeljauw of dat jij jouw bestelling verder uitrust maakt niks uit. Alle stukken vis worden apart gevacumeerd en vervolgens zeer netjes ingepakt. Dit houdt in dat de vis alsnog vers blijft en een lange tijd kan liggen in de koelkast of vriezer. Als je vis namelijk vacumeerd behoudt het zijn kleur én smaak. Wel zo prettig om te weten wanneer jij een wat grotere bestelling plaatst toch?

Bestel vandaag nog!

Wanneer jij ervoor zorgt dat jouw bestelling voor één uur verzonden wordt. Zorgen zij ervoor dat de bestelling diezelfde dag nog bij jou thuis wordt bezorgd. Kwaliteit en snelheid is subliem dankzij Myseafood.nl!