Leuke verjaardag gehad met snackmobiel

snack4 snack2Een van mijn goede vrienden was zo’n twee maanden geleden jarig en dat hebben we toen grootschalig gevierd, ik heb hem geholpen met het organiseren van deze verjaardag en we hebben het erg naar ons zin gehad. We hadden zo’n vijftig gasten uitgenodigd en het enige probleem waar we eigenlijk tegen aan liepen was de catering, we vonden het vervelend om voor iedereen eten klaar te maken en daar begonnen we dus niet aan. We besloten uiteindelijk een Snackmobiel in te huren omdat we met andere catering bedrijven zaten met mensen die niet alles lusten en iedereen lust eigenlijk wel een frietje met een lekkere snack erbij.

Het was ideaal

We namen contact op met het bedrijf van de Snackmobiel en kwamen er achter dat het niet alleen super handig was maar ook nog goed betaalbaar, en dus besloten we gelijk de bus te

snack1

bestellen. Op het feest had iedereen het naar zijn zin, er was genoeg drank en dergelijken en toen arriveerde ons avondeten per bus, dit was natuurlijk erg leuk om te zien omdat het best wel uniek en origineel is. De frietjes en snacks waren erg lekker en vielen bij iedereen in de smaak, ze werden gezonder klaar gemaakt dan andere friet uit de frituurpan en daarom was het misschien nog wel extra lekker.