Goedkope Toko in Rotterdam

Iedereen die wel eens een lekker buitenslands gerecht op tafel heeft gezet, weet als geen ander dat je voor de ingrediënten het beste naar de Toko Rotterdam kan gaan. Wij zijn voor een tijd terug naar deze stad verhuisd en sinds ik deze winkel heb ontdekt ben ik hier elke week wel te vinden. Behalve dat ik vaak de lekkerste, buitenlandse gerechten maak, vind ik het ook leuk om hier te snuffelen. Want niet alleen zie ik hier veel producten die ik niet ken, maar de geur alleen al maakt het zo leuk hier.  

Lekkere loempia’s gemaakt

Omdat ik steeds meer de smaak te pakken heb om nieuwe gerechten uit te proberen, ben ik regelmatig bij de Toko in Rotterdam te vinden. Deze keer was ik op zoek naar loempia vellen omdat ik deze een keer wilde maken. Maar toen ik in de winkel kwam wist ik niet precies welke vellen ik moest hebben. Een vriendelijke medewerkester heeft mij geholpen om een keuze te maken. Tevens gaf zij mij ook de tip welke saus er bij deze loempia’s het beste smaken. 

Inmiddels zijn de loempia’s al gebakken en deze smaken verrukkelijk. Helaas, tè lekker en hierdoor is mijn plan om een gedeelte in te vriezen niet gelukt.