De voordelen van een BBQ bestellen

Je hebt zeker weleens gehoord van onze geweldige BBQ service en je hebt misschien ook eens gebruik gemaakt van onze geweldige diensten en daarvan genoten. Er zijn vele voordelen van een BBQ bestellen, die misschien nog niet helemaal duidelijk waren. Deze willen we toelichten in dit artikel, hier vind je alle voordelen van een BBQ bestellen.

  • Gemak!

Ieder mens houd van gemak, en wanneer je een feestje thuis hebt en het is prachtig weer buiten en iedereen heeft een leuke tijd heb jij als gastheer of gastvrouw absoluut geen zin om nog te staan koken en dergelijke. Barbecueën gaat met elke gelegenheid, het is alom bekend en geliefd en wij bieden je de mogelijkheid om ons in te huren zodat je helemaal geen werk hoeft te verzetten maar gewoon rustig kan genieten met je gasten. Los daarvan leveren we alles koel en vers tot aan huis met de nodige ingrediënten. We hebben van alles in huis en kunnen heel goed op je wensen inspelen.

Een bonus daarbij is de vuile afwas, die geeft je gewoon met ons ons mee en wij doen het zelf! Dat is zeker een pluspunt waarom je bij ons moet bestellen want je krijgt heerlijk eten tegen een goede prijs, aan huis geleverd en de afwas wordt gedaan. Reden genoeg dus om lekker te genieten van het feestje!

 

  • Ruime keus

Het unieke van ons bedrijf is het aantal soorten gerechten die we hebben. Je kunt als klant kiezen tussen een flink aantal gerechten en salades. Hierdoor is er voor ieders wat wils. Een kleine blik op onze BBQ menu’s:

  • Mixed vlees BBQ menu
  • Vegetarische menu
  • Halal menu
  • Vis BBQ menu
  • A-Z BBQ menu

*Alle menu’s bevatten specifieke marinade, sausen en salades.

 

Er is dus heel veel keus! Er zijn eigenlijk maar weinig voorwaarden aan verbonden. Allereerst moeten er minimaal 5 mensen mee doen aan de BBQ en als je verschillende menu’s wil bestellen kan dat vanaf 10 personen.

 

  • Flexibele service

Omdat we al zolang in de BBQ business actief zijn (30 jaar), weten wij precies hoe in te spelen op de wensen en verwachtingen van de klanten. En juist daarom hebben we een flexibele service. Er worden duidelijke afspraken gemaakt tijdens de bestelling. We hebben onze sms service die je aangeeft wanneer de levering geleverd wordt. Verder kun je van alles vinden op onze website.