Barbecue in de winter? Een heel goed idee!

Een barbecue is de uitstekende combinatie tussen lekker eten en veel gezelligheid. De meeste mensen denken bij een barbecue aan de warme zomer, maar waarom zou je niet ook in hartje winter kunnen genieten van vers gegrilde stukken vlees en de sappigste maaltijden? Een winter barbecue is helemaal zo gek nog niet, als je maar weet hoe je dit moet aanpakken. Bij Wims Kip wordt deze winter barbecue volledig voor je verzorgd en hoef jij er alleen nog maar op te letten dat je vlees niet te lang gegrild wordt.

Volledig verzorgd

Bij de winter bbq Amsterdam van Wims Kip zit alles inbegrepen om zelfs in een dik pak sneeuw nog goed te kunnen barbecueën. De grill zelf is van het populaire model Big Green Egg BBQ. Hierdoor kun je je vlees bakken in een afgesloten ruimte, waardoor de warmte niet verloren gaat er je vlees aan alle kanten goed doorbakken wordt. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de hitte verloren gaat in de lucht. Daarnaast is een barbecue niet compleet zonder stokbrood, sausjes en salades, en dit is bij een winter barbecue niet anders. Alles wat je nodig hebt om zelfs in de wintermaanden een heerlijke barbecue te kunnen hebben wordt door Wims Kip verzorgd.

Passen bij het moment

In de zomer eet je vaak anders dan in de winter, zelfs als je gaat barbecueën. Daarom heeft Wims Kip eraan gedacht om het assortiment aan te passen aan het seizoen. De lekkerste kipgerechten die passen bij de maand en de mooiste stukken vlees die je kunt serveren tijdens het diner. Je kunt hier zelf mee aan de gang, maar je kunt ook een professionele kok van Wims Kip de winter barbecue voor je laten verzorgen. Zelf ook zonder zorgen kunnen genieten van de heerlijkste winter barbecue die ook echt bij het moment past? Neem dan contact op met Wims Kip.