Wilt u met propolis beginnen?

Heb altijd gedacht dat het eeuwenoude propolis, bij het gros van de mensen bekend is en dat men weet waar het allemaal voor toepasbaar is. Echter dit blijkt helemaal niet zo te zijn. Per toeval kwam het ter sprake en zo kwam ik erachter dat de meeste mensen nog nooit van propolis hebben gehoord, laat staan dat ze weten waar je het allemaal voor kunt gebruiken. Ik weet niet beter dan dat als er wat met mij of met mijn broertje of zusje was en het kon opgelost worden met propolis, steevast kwam het potje dan tevoorschijn. Vorige week toen ik met de kinderen naar zwemles was en in de kleedkamer met een moeder stond te praten, kwam de hygiëne van de kleedkamers en douches ter sprake. Beiden vinden wij dat het zeker te wensen over laat de hygiëne maar dat los ik op door mijn kinderen met badslippers te laten douchen en heb hun op het hart gedrukt om niet met blote voeten door de kleedkamers en de douches te lopen. Ze houden zich netjes aan deze afspraak. Het dochtertje, van de moeder waar ik mee stond te praten, had een schimmelinfectie opgelopen en dit is waarschijnlijk in het zwembad gebeurd. De moeder gaf aan dat het nogal hardnekkig was en dat ze het maar niet onder controle kreeg. Vroeg haar of ze het al met propolis had behandeld. Ze keek me erg vreemd aan en het was duidelijk dat ze niet wist waar ik het over had. Ze zei dan ook dat ze niet wist wat propolis is. Heb haar de korte versie gegeven van wat propolis nu precies is en wat je er zoal mee kunt doen en waar je het allemaal op toe kunt passen. Haar interesse was gewekt en ze noteerde de naam in haar telefoon. Onderweg naar buiten vroeg ze nog waar ze het beste propolis zou kunnen bestellen en ik gaf haar aan dat ik het zelf altijd bestel bij superfoodstore.nl. De naam van de website kon ze wel onthouden zei ze en ze snelde er vandoor. Weer iemand blij gemaakt met deze fantastische site.

Dit is de site waar u zijn moet als u propolis wilt gaan bestellen

Als je eenmaal weet waar propolis allemaal goed voor is dan wil je het graag in huis hebben voor het geval je het nodig hebt. Op heel veel sites is dit goedje te bestellen maar ook hier heb je te maken met kwaliteit issues. Dat is de reden dat ik het via deze site bestel want dan weet ik zeker dat het goed is.

Wilt u een order plaatsen? 

Dankzij de site superfoodstore.nl, heb ik altijd goede producten in huis van zeer goede kwaliteit. Ben dan zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij een ruim assortiment hebben
  • Zij fijne en eerlijke prijzen hanteren
  • Zij altijd klaarstaan om je te adviseren

Wilt u een fijn adres hebben waar u zeker bent van de kwaliteit en dat u niet teveel betaald? Dan raad ik u aan deze site zeer zeker eens te bekijken. Zeer de moeite waard!