Maak gebruik van een hapje of drankje bij evenementen. 

borrelpakket

Overal waar evenementen of gebeurtenissen georganiseerd worden wil de gastheer zijn genodigde graag een hapje en een drankje aanbieden. Of dit nu is bij een verdrietige gebeurtenis zoals een begrafenis of een hele blijde gebeurtenis zoals een bruiloft of een opening van een winkelpand. Zelfs bij evenementen zoals congressen of vergaderingen krijgen de gasten op een bepaald moment behoefte aan een hapje en een drankje. 

Waar moet u over nadenken om iets te organiseren

Hoe u dit wilt aanbieden aan uw gasten is iets om van tevoren eens goed over na te denken. Dingen als de thema van de catering en de hoeveelheid is van belang en voor u eigen begroting is het raadzaam als u van tevoren weet op hoeveel mensen u kunt rekenen. 

Meestal wordt er een prijs per persoon gerekend eventueel met of zonder inbegrip van drankjes. Het is ook goed om te bedenken of u een uitgebreide catering wilt in de vorm van een meer gangen gerecht of gewoon wat hapjes wilt laten serveren. Wordt het een catering met of zonder alcohol? Ook kunt u kiezen voor een catering op locatie of bij het bedrijf zelf. Dit zijn allemaal onderwerpen om vooraf te bespreken met de catering in amsterdam of met de luxe private dinner amsterdam.

Waar moet u op letten bij het bestellen van het eten en drinken

Natuurlijk moet alles geheel naar wens verlopen bij een evenement en daarom moet het wel klikken tussen u en de cateraar om er zeker van te zijn dat u al uw wensen kenbaar kunt maken. Let ook goed op of de gerechten passen bij de sfeer van het evenement. Als het gaat om een zakelijk congres waar bijvoorbeeld nog aantekeningen moeten worden gemaakt zijn gerechtjes die met de handen worden vastgepakt uiteraard minder geschikt. Met een zakelijke congres kunt u ook een luxe zakelijke lunch bestellen.

Ook moet u van te voren duidelijk aangeven wanneer u wilt dat het eten wordt geserveerd zodat de cateringmedewerkers alles met liefde in orde kunnen maken. Meestal is het personeel inbegrepen bij de catering. Als u de catering uit handen geeft is het wel handig als u bepaalde gerechtjes eerst zelf proeft om er zeker van te zijn dat alles in goede aarde valt.