Frietkot voor feesten

1

Het onderwerp van de dag is Frietkot. Mijn zusje was een maand geleden jarig. Vandaar dat ik samen met mijn ouders een top feest wilde organiseren. Ze werd namelijk 21 jaar oud en dat is toch een leeftijd die uitbundig gevierd moet worden! Ik en mijn vader gingen gelijk in actie om ervoor te zorgen dat het een top feest werd. We wilden een feest hebben die gezellig en lekker stres vrij zou verlopen. Niemand had namelijk zin om de hele tijd op alles en iedereen te letten.

2

Hulp met eten

Mijn vader bedacht ineens om een Frietkot te huren, dit komt door dat hij er over hoorde via een goede vriend van hem. Elke keer was de wagen een groot succes op deze feestjes. Op de website die we kregen stond alles duidelijk uitgelegd. Hierna zijn we gaan kijken hoeveel het ons nou zou gaan kosten. Het bleek een goede prijs te hebben en zeker waard te zijn om voor die prijs op het feest te staan.Wij hebben er uiteindelijk dus toch voor gekozen om de wagen te huren voor het feest van mijn zus.

Een zeer goed feest door het lekker eten.

Mijn zusje vond het gelukkig heel erg leuk en ze heeft zich door het eten ook zeker vermaakt. Al haar vriendinnen kwamen later ook naar ons toe om goede verhalen te vertellen en hier zijn we dus erg blij mee.