Wat is een cocktail?

Een cocktail is een alcoholische drank met een mix van fruit of sterke drank, er is er ook een met chili als mix. Meestal geserveerd in bars of nachtclubs, maar het wordt ook vaak aangetroffen op Halloween-feesten of andere soorten feesten. Cocktails zijn gemaakt voor mensen die langzaam willen drinken zonder een sterke alcoholsmaak op hun tong te hoeven proeven. Ook deze drank wordt afgemaakt met een klein gerecht zoals garnalen, kreeft, limoen, kersen. Je kunt bijna elk eten en fruit gebruiken om cocktails te maken om met vrienden van te genieten. Deze drank kan je echter nog steeds koud maken. Een cocktail wordt vaak met cocktail shakers gemaakt.

6 meest populaire cocktails

En natuurlijk zijn er de meest populaire cocktails die hoge eisen stellen. Er zijn 6 soorten cocktails, ouderwets, martini, daiquiri, zijspan, whisky-highball en flip. Om bartender te worden moet je die 6 cocktails beheersen, dat zijn de standaard om een ​​gediplomeerde bartender te worden. Je moet beheersen hoe je de smaken in elke drank en mixer in balans kunt brengen, zoetheid en zuurgraad moeten op de juiste maat zijn om een ​​goede cocktail te maken. Of je kunt thuis oefenen om er zelf een te maken door online tutorials te bekijken, zorg er gewoon voor dat je ijs, sterke drank, koolzuurhoudende dranken en fruit of eten hebt.

Niet-alcoholische cocktail

Een niet-alcoholische cocktail wordt een mocktail of maagdelijke cocktail genoemd, het zijn een paar gearomatiseerde dranken die met elkaar zijn gemengd, maar zonder alcohol zijn de meest populaire mocktail de citroen, limoen en bitters. Als je geen zin hebt om alcohol te drinken of het is nog geen tijd om dronken te worden, dan is dit drankje het beste om van te genieten op een zonnige dag op het strand of nadat je activiteiten onder de zon hebt gedaan, er zijn soorten mocktails die verfrissend, of zoet en zuur. Veel soorten varianten om van verschillende voorkeuren te genieten. Bestel een van de cocktail sets eenvoudig online!