Koken met gedroogd fruit

gedroogd fruit

Heb jij je eigen al wel eens verdiept in het koken of bakken met gedroogd fruit? De lekkerste taarten kan je hiermee bereiden. Ook is dit zeer aangenaam te combineren met rijst. Want wist jij dat rijst met veel andere ingrediënten te bereiden is? Online vind je diverse recepten welke simpel en snel vanuit huis te maken is.

gedroogd fruit

Sponscake met gedroogd fruit

Zo vind je onder andere online een heerlijke sponscake met gedroogd fruit. Nu wil jij natuurlijk weten hoe dat je dit moet bereiden. Eigenlijk maak je de cake precies zoals het op de verpakking staat. Alleen voeg je er, na het mixen van het deeg, nog de gedroogde fruit bij. Even goed door mekaar roeren en bakken maar! Het fruit zal zich mengen met het deeg en hierdoor krijg jij een heerlijke sponscake. Te lekker om af te laten koelen, dus pas goed op met het eten!

gedroogd fruit

Lekker als snack voor tussendoor

Dat gedroogd fruit gezond en lekker is weten wij allemaal. Maar nu wil jij natuurlijk graag weten waar je dit kunt bestellen. Naar de markt gaan is op dit moment geen optie. Maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat het online niet verkrijgbaar is! Neem maar eens een kijkje op de webshop van Nutsupply.com. Hier heb je de lekkerste noten, vruchten en nog veel meer! Van abrikozen tot aan ananas gedroogd is hier verkrijgbaar. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naartoe gaat.

Liever noten kopen?

Als je geen fruitliefhebber hebt, dan kan jij alsnog shoppen bij Nutsupply. Hier heb je een ruime keuze uit diverse soorten noten. Cashewnoten of wellicht pistachenoten? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te bestellen! Bovendien zorgt dit bedrijf er gelijk voor dat het zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Het belangrijkste hiervan is dat de verpakking goed gesloten blijft tijdens transport. Jij wilt er immers optimaal van genieten toch?