In Amstelveen restaurant gezocht!

In Amstelveen restaurant zien te vinden is via het internet een stuk gemakkelijker! Vanachter je eigen computer zoeken om vervolgens de menukaart te bekijken. Natuurlijk is het een stuk gezelliger om dit in de stad zelf te bekijken, al ben ik van mening dat je via het internet alles overzichtelijker kan vinden. Wanneer je lekker wilt eten in Amstelveen raad ik je van harte aan om eens aan te schuiven bij Veri Sapori!

dessert

Hier is het namelijk mogelijk om te genieten van een smaakvol diner, dit diner is overigens toegankelijk voor iedereen! Zo kan je hier zonder te reserveren binnen stappen om te genieten van een heerlijk diner! Wij hebben hier van de week ook gegeten, dit naar aanleiding van het feit dat onze collega afscheid nam. Al was het sneu dat ze vertrok, maar ik moet bekennen dat ik echt heerlijk heb gegeten! Het eten was warm en netjes geserveerd waardoor het ook nog eens een genot was om ernaar te kijken.

Al helemaal het dessert, deze was fenomenaal! Hun heerlijke chocolademousse was een plezier om te eten. Ik baalde ook echt als een stekker dat mijn bordje leeg was!