Naar Wijnproeverij Roosendaal geweest

Sinds een aantal jaar ben ik een horecaondernemer geworden, wat overigens uitstekend bevalt. In de horeca moet je keihard werken, maar daar ben ik zeker niet te beroerd voor. Om de kennis van ons personeel optimaal te houden gaan wij met regelmaat naar bepaalde cursussen of uitjes. Zo waren we afgelopen week naar Wijnproeverij Roosendaal geweest. Aangezien wij in het restaurant ontzettend veel wijn verkopen wil ik dat mijn werknemers verstand hebben van wat ze verkopen. Dit is natuurlijk de ideale oplossing om wat te kunnen leren.

Afspraak gemaaktwijnkoperij

Het bedrijf kwam ik tegen op internet. Zo staan er veel goede recensies op internet en aangezien het lekker dichtbij is wilde ik daar graag heen. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt op een maandag. Telefonisch werd ik erg prettig en professioneel te woord gestaan. Je kan ook duidelijk merken dat hij plezier in zijn vak heeft!

Wijnproeverij-Roosendaal

Echt een aanrader

Toen we bij Wijnproeverij Roosendaal aankwamen zag alles er heel professioneel uit. Je kan goed zien dat ze veel werk moeten verrichten om wijn te kunnen maken. Ik heb daarom ook enorm veel respect voor deze mensen. Tijdens de proeverij kon iedereen ervaring opdoen en natuurlijk vonden ze het hartstikke leuk. Ook ik vond het hartstikke leuk en ook echt een aanrader om hier eens langs te gaan. Wat betreft de kosten zijn ze enorm voordelig en je leert er echt enorm veel van! Bekijk op de website de mogelijkheden.