Voor een lekkere lunch in Amstelveen gaan wij altijd naar Veri Sapori

Wanneer wij in de buurt zijn van Amstelveen, dan gaan wij altijd naar Veri Sapori, voor een lekkere lunch Amstelveen. Bij dit gezellige Italiaanse restaurant heb je een zeer uitgebreide menukaart. Op deze menukaart staan de lekkerste gerechten waar je de keuze hebt uit:

  • Koude voorgerechten
  • Warme voorgerechten
  • Maaltijdsalades
  • Pastagerechten
  • Vlees en vis gerechten

Zoals je hierboven kan lezen is er keuze genoeg voor een lekker lunch of maaltijd. Reserveren is zeker aan te raden omdat het vaak erg druk is. Van maandag tot vrijdag kan je hier lekker lunchen en in de weekenden kan je hier lekker komen dineren.  

Wederom fantastisch gegeten

Afgelopen week ben ik samen met een vriendin lekker wezen shoppen in Amstelveen. Dit doen wij ongeveer één keer peer maand en dan sluiten wij de dag meestal af met een lekkere lunch hier in Amstelveen, bij Veri Sapori. Deze keer hadden wij beiden trek in een maaltijdsalade, niet zomaar een salade maar een salade met salade met octopus en grote witte bonen, in het Italiaans heet deze salade Insalata di polipo e fagioli di spagna.

Wanneer je na het lezen van deze blog ook trek hebt gekregen in één van de lekkere gerechten bij dit restaurant dan adviseer ik je om een afspraak te maken voor een gezellig tafeltje.