Tip: indonesische catering den haag

logo

Weleens indonesische catering den haag gehad? Zo niet, dan is het zeker een aanrader. Afgelopen week had ik bij Mekar een arrangement besteld. Op advies van een goede vriend ben ik het gaan uitproberen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het bedrijf is namelijk super professioneel, levert heerlijke gerechten en heeft een fantastische service. Dat zijn natuurlijk ontzettend belangrijke punten. buffet

Op het internet staan veel goede recensies over Mekar. Zo staat er dat ze een uitgebreide menukaart hebben, scherpe prijzen en een goede service hebben. Als klant kan ik dat bevestigen.

Echt een aanrader

Bij Mekar heb je veel mogelijkheden. Zo kan je een budget vrijmaken en kijken wat hun ervoor geven. Ik kan je vertellen dat je er ontzettend veel voor terugkrijgt. Zoals afgesproken kwamen zij om 6 uur. Het fijne is ook dat ze alles netjes opzetten en zelf heb je er helemaal geen omkijken aan.

Al met al hebben wij een fantastische avond gehad met heerlijk eten. Het is daarom ook echt een aanrader om bij indonesische catering in den haag Mekar te bellen. Zij beschikken over alle middelen om er een succesvolle catering van te maken. Op de website vind je veel informatie over de mogelijkheden. Bij vragen kan je altijd contact opnemen.