Kookstudio nabij Den Bosch

Kookstudio Den Bosch

Bij Culinair Centrum, een kookstudio nabij Den Bosch, kun je allerlei leuke kookworkshops en lessen volgen. Je kunt de studio afhuren voor kleine groepen maar ook een grote groep van wel 100 personen is mogelijk! Hierdoor kun je de studio voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje of familiefeest, maar ook een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kookstudio denkt altijd actief met jou mee om er een groot succes van te maken!

Kookstudio nabij Den BoschVooraf het menu samenstellen

Ieder jaar organiseert iemand anders weer de teamdag van ons bedrijf. Dit jaar was ik aan de beurt en ik had het idee om met zijn allen de keuken in te duiken. Dit is niet alleen erg goed voor de teamspirit maar je steekt er ook wat van op. Je wordt namelijk altijd begeleid door een deskundige kok! Zo leer je op een leuke manier nieuwe gerechten maken en daarna mag je het natuurlijk lekker zelf op eten.

Hoe meer ik las op de website van het Culinair Centrum, hoe enthousiaster ik werd. Een kookworkshop is namelijk erg laagdrempelig en je kunt zelf een menu samenstellen. Dit hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn en dit maakt het leuk voor iedereen. Al snel heb ik een afspraak gemaakt en ben ik langsgegaan bij de kookstudio nabij Den Bosch.

Kookstudio nabij Den BoschKookstudio nabij Den Bosch is echt een aanrader

Al snel had ik alles rond en kon de teamdag van start gaan. Ik hoopte maar dat iedereen het leuk zou vinden. Mijn twijfels verdwenen al snel toen iedereen zag hoe leuk en gezellig de kookstudio eruit zag. Ook is de studio enorm ruim opgezet waardoor iedereen lekker de ruimte heeft om te koken. Na afloop hebben we gezellig met zijn allen gegeten en zijn er een hoop wijntjes en biertjes gedronken. Het was een erg gezellige dag en ook zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan deze kookstudio nabij Den Bosch dan ook van harte aanraden wanneer je een unieke teamdag wilt organiseren.