Goede Fairtrade winkel

Wij hechten veel waarde aan fairtrade. Wij komen daarom ook zoveel mogelijk producten bij de Fairtrade winkel. Hier gebeurt alles op een eerlijke manier en krijgen de mensen in arme landen ook meer geld. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat wij alle goedkoop kunnen krijgen, terwijl zij zich helemaal kapot werken. Ik ben daarom ook een enorme voorstander van fairtrade. Wij zijn daarom gaan kijken op het internet onder ”Fairtrade winkel”. Ik kwam vervolgens terecht op de website van Cultural concepts. Dit bedrijf is enorm professioneel en probeert arme mensen een steentje te helpen. 

Op het internet word er positief geschreven over dit bedrijf. Zo staat er dat zij zeer hard werken om arme mensen te helpen, mensen aansporen om het cultuurmuseums te bezoeken en kennis proberen uit te wisselen over verschillende culturen.

Magazine

In het magazine staat super veel informatie. Zo staat er superveel informatie over fairtrade, diverse culturen en museums. Voor mensen die het interessant vinden om dit magazine te lezen, is het echt een aanrader. Je leert er enorm veel van. Zo lees je precies hoe het in zulke landen eraan toe gaat. Het lijkt zelfs alsof je daar echt bent. Kijk daarom op de website voor meer informatie.